DIJAGNOSTIKA

Pravovremena i tačna dijagnoza je najbitnija u sprečavanju napredovanja određene bolesti. Neke bolesti, ako su otkrivene na vreme, zahtevaju vrlo kratak period lečenja, ali ako se otkriju kasno, terapija postaje neizvesna i dugotrajna. Pravovremeni odlazak kod veterinara, čim posumnjate da vam je ljubimac oboleo, poštedeće vas nepotrebnih troškova i dugotrajnog rekonvalescentnog perioda. U cilju pružanja što kvalitetnije usluge, posedujemo modernu opremu koja omogućava potpun uvid u zdravstveno stanje vašeg ljubimca.

Dijagnostika usluge Vethouse

ULTRAZVUČNA dijagnostika, na najmodernijem ultrazvučnom aparatu, omogućuje uvid u stanje mekih tkiva kao i funkcionalno stanje unutrašnjih organa. U kombinaciji sa rentgenografijom, moguće je postaviti vrlo preciznu dijagnozu.

​RADIOLOŠKA dijagnostika, uz primenu nativne i kontrastne tehnike, po potrebi u digitalnoj tehnologiji, jedan je od najmodernijih pristupa u dijagnostici koštanog sistema i unutrašnjih organa.

​KARDIOLOŠKI pregled, omogućava uvid u stanje kardio-vaskularnog sistema. Uz pomoć EKG aparata, ultrazvuka sa doplerom i naravno, rendgena, većina problema sa srcem i krvnim sudovima biće na vreme otkrivena, a time vaš ljubimac može imati vrlo kvalitetan gerontološki period života.

LABORATORIJSKA analiza je osnovni pristup u ranoj dijagnostici oboljenja. Uz pomoć „In-house“ dijagnostike, u hitnim slučajevima, analize krvi se završavaju u roku od 30 minuta. U saradnji sa specijalizovanim laboratorijama, omogućavamo vrlo specifične analize krvi.

Cara Uroša 37, Dorćol, Beograd
011-26-26-323
vethouse@vethouse.rs

Blagoja Parovića 27 Banovo Brdo, Beograd
011-35-72-704
vethouse@vethouse.rs

RADNO VREME:
Pon – Pet: 10h – 20h
Sub: 10h – 14h
Ned: 10h – 12h