Dijagnostika

Dijagnostika

Pravovremena i tačna dijagnoza je najbitnija u sprečavanju napredovanja određene bolesti. Neke bolesti, ako su otkrivene na vreme, zahtevaju vrlo kratak period lečenja, ali ako se otkriju kasno, terapija postaje neizvesna i dugotrajna. Pravovremeni odlazak kod veterinara, čim posumnjate da vam je ljubimac oboleo, poštedeće vas nepotrebnih troškova i dugotrajnog rekonvalescentnog perioda. U cilju pružanja što kvalitetnije usluge, posedujemo modernu opremu koja omogućava potpun uvid u zdravstveno stanje vašeg ljubimca.

ULTRAZVUČNA dijagnostika, na najmodernijem ultrazvučnom aparatu, omogućuje uvid u stanje mekih tkiva kao i funkcionalno stanje unutrašnjih organa. U kombinaciji sa rentgenografijom, moguće je postaviti vrlo preciznu dijagnozu.

RADIOLOŠKA dijagnostika, uz primenu nativne i kontrastne tehnike, po potrebi u digitalnoj tehnologiji, jedan je od najmodernijih pristupa u dijagnostici koštanog sistema i unutrašnjih organa.

KARDIOLOŠKI pregled, omogućava uvid u stanje kardio-vaskularnog sistema. Uz pomoć EKG aparata, ultrazvuka sa doplerom i naravno, rendgena, većina problema sa srcem i krvnim sudovima biće na vreme otkrivena, a time vaš ljubimac može imati vrlo kvalitetan gerontološki period života.

LABORATORIJSKA analiza je osnovni pristup u ranoj dijagnostici oboljenja. U saradnji sa prvom veterinarskom laboratorijom VET LAB i njihovim profesionalnim osobljem, sa sigurnošću vašem ljubimcu pružamo sve moguće analitičke metode i time sigurnu dijagnozu.
Prethodna strana

VetHouse, ambulanta za kućne ljubimce - Radnim danima 10-20h , Subota 10-14h , Nedelja 10-12h